De leefstijler

Leefstijlcoaching voor mensen met reuma

Voedingsanalyse

De leefstijler geeft zin!

Wil jij gezonder eten? Kies voor een persoonlijke voedingsanalyse!

Wil je meer inzicht in jouw voedingspatroon? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Met behulp van een persoonlijke voedingsanalyse help ik jou daarbij!

Meer inzicht in jouw voedingspatroon? Lees dan verder!
We weten allemaal dat gezond en verantwoord eten goed is. Maar welke gezonde keuzes kan jij maken om jouw voedingspatroon te verbeteren? Wat is een verantwoord eetpatroon voor jou? Waar doe je goed aan? Dat is waar ik je mee kan helpen. Naar aanleiding van de voedingsanalyse krijg jij een verantwoord voedingsadvies. In het advies houd ik ook rekening mee met wat jij lekker vindt, waar jij bijvoorbeeld allergisch voor bent, of met producten die jij niet wil eten.

Inzicht in en tips voor jouw voedingspatroon!
Met de voedingsanalyse krijg jij een beeld van hoeveel eten en drinken je eigenlijk precies binnen krijgt. Hoeveel energie en voedingsstoffen bevat jouw voeding precies? En is dit voldoende voor jouw lichaam? Aan de hand van de voedingsanalyse krijg jij tips hoe jij jouw voedingspatroon kan optimaliseren.

De leefstijler geeft zin!

Praktisch

  • Je start met een online vragenlijst en het invullen van een eetdagboek.
  • Voor onze afspraak uit (deze kan ook digitaal), analyseer ik de ingevulde vragenlijst en het eetdagboek die jij hebt bijgehouden.
  • Tijdens ons gesprek (45 minuten) nemen we de vragenlijst en het eetdagboek door en vervolgens bespreken we jouw persoonlijke voedingsadvies.
  • De analyse en het advies krijg jij na afloop ook digitaal toegestuurd. Daarbij ontvang je ook een aantal voorbeelden van maaltijden die bij jou en je nieuwe voedingspatroon passen. Zo kan jij de eerste stappen zetten om gezonder te gaan eten!

Een vervolgafspraak maken is altijd mogelijk! Heb jij een tweede (derde, vierde…) consult nodig? Ik motiveer jou en geef jouw vertrouwen om door te zetten; om een blijvend gezonder voedingspatroon te krijgen.

Wanneer meld jij je aan?

  • Als je gezondere keuzes wil maken op het gebied van voeding.
  • Als je bewuster bezig wil zijn met jouw voedingspatroon.
  • Als je nu echt die knop om wilt zetten.
  • Als je behoefte hebt aan inzicht en handvatten om vervolgens aan de slag te kunnen gaan.

Investering
Ik bied deze persoonlijke voedingsanalyse aan voor €45,-. Dit bedrag is inclusief de analyse van jouw eetdagboek, persoonlijk voedingsadvies en een aantal voorbeeld maaltijden. Een vervolg consult (30 minuten) bedraagt
€35,-.
Wil je meer weten over de voedingsanalyse? Neem dan contact op via het contactformulier en ik neem contact met je op.