De leefstijler

Leefstijlcoaching voor mensen met reuma

Het zes-maanden-programma: Grip

De leefstijler geeft zin!

Toe aan zes maanden coaching? Welkom bij jouw leefstijltraject!

Klaar voor een gezondere leefstijl? Je weet dat je ‘iets’ wil veranderen aan jouw leefstijl. Maar wat? En hoe? En wanneer dan? Ik ga je daarbij helpen!

Ga jij het zes-maanden-programma: Grip aan? Lees dan verder! Ik weet hoe het is. Reuma en daarnaast nog je leven. Je hebt je werk, je thuis, je sociale leven, je hobby’s… Aan al die verschillende aspecten van je leven wil jij tijd besteden. Ook hangen er aan die aspecten verwachtingen en verplichtingen. Je merkt dat je prioriteiten moet stellen. Je merkt ook dat die prioriteiten geregeld door de reuma wordt bepaald.

Zo nu en dan kom je echt in actie, roep je een halt aan al die verwachtingen en verplichtingen. Kies je even voor jezelf. Maar vaak blijft dat bij momenten. En kies jij voor die rustmomenten, of heeft de reuma daar ook een stem in?

Je zou graag gezonder willen leven. Niet alleen die rust pakken en je energie verdelen hoe jij het zou willen. Je wilt je ook fitter voelen. Je zou graag meer willen bewegen, gezonder willen eten. Maar het lukt je niet om je ertoe te zetten. Of je begint er wel aan maar het lukt niet met het volhouden. Jij bent ervaringsdeskundige, je hebt reuma, je zou toch moeten weten hoe hiermee om te moeten gaan? Je voelt dat de regie wordt overgenomen door de reuma en dat jij de grip kwijt raakt. Wat als ik je daar bij ga helpen? Dat we het samen gaan doen?

Zes maanden lang jouw eigen leefstijltraject! Met het zes-maanden-programma: Grip bied ik jou zes maanden lang coaching om jouw doelen te behalen. Het veranderen van gedragspatronen kost tijd en heeft daarnaast regelmaat nodig. Dit programma zet de deuren open naar duurzame verandering van de leefstijl en vergroot de kans op het behalen van jouw doelen. Het zes-maanden-programma is een investering waar jij jouw hele leven profijt van zal hebben! Ik geloof dat we het kunnen in zes maanden!

De leefstijler geeft zin!

Praktisch

 • We starten met een intakegesprek en gaan vanaf dan zes maanden aan de slag. Ik wil namelijk dat je echt een gedragsverandering in gaat zetten om jouw leefstijl aan te passen en eigen te maken. Dat kost tijd en die tijd nemen we.
 • We stellen een persoonlijk leefstijlplan op waarbij jij de stappen bepaalt.
 • We gaan zes maanden aan de slag. In die zes maanden help ik je zodat jij je gezonde gewoontes traint en zelf begrijpt hoe het bij jou werkt. Zodat je steeds meer zelfregie krijgt en jouw doel binnen hand bereik komt.
 • In die zes maanden hebben wij vijf coachsessies. Daarnaast hebben we wekelijks telefonisch contact.

Ik nodig je uit voor mijn zes-maanden-programma: Grip. Dit programma is speciaal voor mensen met reuma. Zes maanden lang coaching om in actie te komen en te blijven.

Wanneer meld jij je aan?

 • Als je gezondere keuzes wil maken en nieuwe gewoonten wil volhouden.
 • Als je weer grip op jouw eigen leven wil krijgen en de reuma de baas wil zijn.
 • Als je nu echt die knop om wilt zetten.
 • Als je weet dat jij de sleutel bent tot je eigen succes.
 • Als je weet dat jíj het moet doen, maar niet alleen.
 • Als je maar ergens denkt ‘dit is precies waar ik naar op zoek ben’.
 • Als je serieus bent over jezelf en jouw levensgeluk. Het traject zal misschien niet in een rechte lijn naar jouw einddoel gaan. Het is hard werken, maar we zullen jouw doel bereiken.

Het zes-maanden-programma: Grip gaat van grote invloed zijn op jouw leven.

Investering
Ik bied dit programma aan voor €450,-. Dit bedrag is inclusief zes maanden lang individuele coaching; de intake inclusief leefstijlcheck, een persoonlijk leefstijlplan, zes coachsessies en zes maanden lang iedere week telefonisch contact.
Wil je meer weten over het programma of vraag je je af of het programma geschikt is voor jou? Neem dan contact op via het contactformulier en ik bel je terug voor een gratis kennismakingsgesprek.