De leefstijler

Leefstijlcoaching voor mensen met reuma

De leefstijlcheck

De leefstijler geeft zin!

Toe aan inzicht in jouw leefstijl? Doe de leefstijlcheck!

Meer inzicht in jouw leefstijl? Je weet dat goede gewoontes zorgen voor een gezondere leefstijl. Maar hoe zit dat met jouw gewoontes? Wat kan jij doen om een gezondere leefstijl te krijgen in combinatie met jouw reuma? Ik geef jou inzicht en help je op weg!

Ben jij klaar voor de leefstijlcheck? Lees dan verder! Gezonder eten, meer bewegen, beter slapen, voldoende ontspanning… Hoe is jouw huidige stand van zaken als het aankomt op het gebied van leefstijl in combinatie met jouw reuma? Wat als ik jou inzicht kan geven zodat jij de eerste stap kan maken naar een gezondere leefstijl? Dat we samen de tijd nemen om alle aspecten van jouw leefstijl onder de loep te nemen?

Check!
Met de leefstijlcheck bied ik jou in een gesprek van 1,5 uur inzicht in jouw prioriteiten op weg naar een passende en gezondere leefstijl. Daarnaast krijg je tips hoe jij de eerste stap kan maken naar verandering van jouw leefstijl.

Praktisch

  • We hebben een gesprek van 1,5 uur waarin we diep ingaan op jouw leefstijl gewoonten
  • Afhankelijk van jouw verhaal kan er ook een fysieke check plaatsvinden. Denk hierbij aan inzicht krijgen in je BMI, middelomtrek en energiebehoefte.
  • We stellen een conclusie waarbij duidelijk naar voren komt waarbij jou de prioriteit ligt om te beginnen met het veranderen van jouw leefstijl.
  • Je krijgt passende tips mee, rekening houdend met jouw reuma, zodat jij de eerste stap kan zetten naar een gezondere leefstijl.
  • Na het gesprek ga jij zelf aan de slag met het veranderen van jouw leefstijl.

Liever niet alleen aan de slag met het veranderen van jouw leefstijl? Ga dan voor het 6-maanden-programma: Grip!

Wanneer meld jij je aan voor de leefstijlcheck?

  • Als je de eerste stap wil maken naar nieuwe gezondere gewoonten.
  • Als je inzicht wil in welke leefstijlgedragingen relevant zijn voor jou om te veranderen.
  • Als je handvatten wil om zelf aan de slag te gaan met jouw leefstijl.

Investering Ik bied jou deze leefstijlcheck aan voor €99,-. Wil je meer weten over de check of vraag je je af de check geschikt is voor jou? Neem dan contact op via het contactformulier en ik bel je terug voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om na de check in te stromen in het zes-maanden-programma: Grip.