De leefstijler

Leefstijlcoaching voor mensen met reuma

Boost sessie

De leefstijler geeft zin!

Toe aan motivatie? Ga in gesprek!

Ben jij toe aan een motiverend gesprek? Wil je ondersteuning bij het volhouden van een positieve verandering van jouw leefstijl? Dan is een boost sessie iets voor jou! 

Ga jij de boost sessie aan? Lees dan verder! Je hebt de stap gezet om jouw leefstijl positief te veranderen. Je bent al een tijdje bezig en goed op weg, maar je blijft steeds tegen hetzelfde probleem aanlopen. Je wilt hierover sparren, je verhaal delen, je hart luchten. Je wilt ondersteuning bij het volhouden van jouw leefstijlverandering. Een luisterend oor, iemand die je begrijpt én iemand die meedenkt, zodat je niet steeds weer in oud gedrag vervalt. Ik kan je hierbij helpen.

Krijg een boost zodat je weer door kan! Een boost sessie is een eenmalige sessie. Met een boost sessie wordt jij gemotiveerd om jouw eigen doelen te behalen. Tijdens deze sessie zorg ik ervoor dat jij inzichten en handvaten krijgt die je op weg helpen. Na een boost sessie pas jij de opgedane kennis toe zodat je verder kan in jouw proces naar een positieve leefstijl en een volgende stap kan maken.  

De leefstijler geeft zin!

Praktisch

  • We hebben een gesprek van een uur waarin we ingaan op de dingen waar jij tegenaan loopt.
  • Ik stel jou de juiste vragen om meer inzicht te krijgen in de onderwerpen waar jij tegenaan loopt en zet passende interventies in.
  • We trekken een conclusie uit jouw verhaal; waar zit het hem in dat je tegen deze problemen aan loopt. Ik zorg ervoor dat er ook daadwerkelijk iets in beweging wordt gezet.
  • We oefenen hoe je hiermee kan omgaan en je krijgt tips over hoe dit toe kan passen in het dagelijks leven.
  • Na de boost sessie kan je jouw problemen beter aanpakken. Je bent gemotiveerd en weet wat je kan doen op het moment wanneer jij tegen problemen aan loopt.

Ga in gesprek. Maak van de mogelijkheid een kans, zodat jouw harde werk naar een gezondere leefstijl niet voor niks is geweest! Boost je naar een volgende stap van een gezondere leefstijl.

Wanneer meld jij je aan?

  • Als je al op weg bent naar een gezondere leefstijl.
  • Als je steeds weer dezelfde problemen tegenkomt.
  • Als je nu echt wil doorzetten en een volgende stap wil zetten naar die duurzame gezonde leefstijl
  • Als je weet dat jíj het moet doen, maar niet alleen.

Een boost sessie helpt jou om verder te komen. Helpt jou om een nieuwe stap te zetten naar duurzame verandering van jouw leefstijl.

Investering Deze boost sessie bied ik aan voor €70,-. Wil je meer weten over de boost sessie of vraag je je af deze sessie geschikt is voor jou? Neem dan contact op via het contactformulier en ik bel je terug voor een gratis kennismakingsgesprek.